Ingrediënten

  • 220 g kikkererwten, gekookt
  • 80 g pindakaas crunchy of fijn
  • 10 ml kokosolie
  • 75 g ahornsiroop graad C
  • 1/2 tl vanillepoeder
  • snufje Khoisan zout
  • 60 g pinda’s of noten naar keuze

Volgende ingrediënten vind je terug in de shop


TerraSana Pindakaas crunchy - Himalayazout 250g, bio

Zoete pindakaasfudge van kikkererwten (16 blokjes)

Gemakkelijk

15

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten, behalve de pinda’s of noten, in de blender en maal in zo’n 5 minuten helemaal fijn.
  • Hak de pinda’s of noten grof, doe ze bij het mengsel en pulseer kort, zodat ze goed verdeeld zijn.
  • Doe een laagje bakpapier in een vierkant plastic bakje, bakblik of schaaltje.
  • Doe daar het mengsel in en zet het 1-2 uur in de vriezer.
  • Snijd het dan in kleine vierkantjes en zet de fudge terug in de vriezer. Dit is de perfecte plek om de fudge te bewaren. Haal de fudge een uurtje voor consumptie uit de vriezer.

Wat anderen vinden

Een reactie achterlaten

Laat je beoordeling achter.

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deel dit recept

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zin in een ander recept?

Ons
vegantastisch
nieuws

Prasado - takje
Prasado logo zonder tekst

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwtjes

Selecteer je subcategorie
Kies je merk
Filter op allergenen
Prijs
079