Retourneren

Hoe stuur ik mijn product terug?

Neem via het contactformulier onderaan de pagina contact met ons op, zodat we op de hoogte zijn van je retourzending.

Van zodra wij je retourzending goed ontvangen en verwerkt hebben, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging. Je terugbetaling wordt dan zo snel mogelijk – uiterlijk binnen 30 dagen- uitgevoerd.
Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je je bestelling afgerekend hebt. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard contact met je op.

Voorwaarden om te retourneren

  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Prasado niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Verstuur je pakket dan ook altijd via een traceerbare zending.
  • Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je ons vooraf op de hoogte brengt van je retourzending. Dit kan je doen via het contactformulier op de website of per mail op info@prasado.be
  • Bij je retourzending voeg je het ingevulde retourformulier toe.
  • Je retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 15 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je artikel.
  • Het artikel is compleet en in de originele verpakking.
 

Is er een artikel beschadigd of hebben we het verkeerde item geleverd?

Stuur onmiddellijk* een mailtje naar info@prasado.be  met je naam, ordernummer en een afbeelding van het artikel waarbij iets mis is gegaan. Prasado neemt zo spoedig mogelijk contact met je op, en doet er alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen.
De kosten voor de terugzending zijn uiteraard voor onze rekening!

*Uiterlijk 15 dagen na ontvangst van het artikel.

  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Prasado niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Verstuur je pakket dan ook altijd via een traceerbare zending.
  • Voor een snelle en correcte afhandeling, is het belangrijk dat je ons vooraf op de hoogte brengt van je retourzending. Dit kan je doen via het contactformulier op de website of per mail op info@prasado.be
  • Bij je retourzending voeg je het ingevulde retourformulier toe. Dit formulier kan je hier downloaden.
  • Je retourneert het artikel binnen de zichttermijn van 15 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van je artikel.
  • Het artikel is compleet en in de originele verpakking.
 

Meld je retourzending aan

Selecteer je subcategorie
Kies je merk
Filter op allergenen
Prijs
079