Ingrediënten

  • 100gr paranoten
  • 50gr edelgistvlokken
  • 1 el lookpoeder
  • 3 tl himalaya zout of keltisch zeezout
  • 2 el citroensap

Parmezaanse vegan kaas

Gemakkelijk

5

Aantal personen: 4

Bereiding

Maak je eigen kaasvervanger. Super lekker bij vegan pasta of een ovenschotel en klaar in een handomdraai.

Doe paranoten, edelgistvlokken, himalayazout, lookpoeder in een hakselaar

Maal alles tot gewenste korreldikte

Voeg het citroensap toe en maal het eronder

Bewaar in afgesloten bokaal in de koelkast

Wat anderen vinden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deel dit recept

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zin in een ander recept?

Ons
vegantastisch
nieuws

Prasado - takje
Prasado logo zonder tekst

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwtjes

Selecteer je subcategorie
Kies je merk
Filter op allergenen
Prijs
079