Hallo, ik ben Bart.

Fijn dat je bij mijn vegan webshop Prasado terechtgekomen bent.

Welkom!

Prasado - over ons - fruit

Prasado is een webshop voor …

Prasado - takje

… iedereen

Ben jij vegan, flexitariër of gewoon een vleeseter? Prasado levert de lekkerste en beste 100% plantaardige producten. Voor ieder wat wils. Surf gerust eens door onze webshop. Ontdek ons ruim aanbod aan pasta’s, zoete kruidenierswaren, non-food producten, … en laat je verrassen door al het vegantastisch lekkers wat wij te bieden hebben. Heeft het je gesmaakt? Laat gerust je beoordeling achter en ontvang spaarpunten.

Prasado - takje
… en mensen met intoleranties
Al snel ontdekte ik ook de gezondheidsvoordelen van de vegan keuken. Mijn vrouw kampte met een aantal voedingsintoleranties, maar die verdwenen bijna helemaal dankzij een plantaardig voedingspatroon.
Uit liefde voor onze planeet
Daarnaast werd het ook vooral een levensstijl vanuit mijn persoonlijke overtuiging. Want plantaardig leven is niet alleen beter voor je gezondheid, het komt ook onze planeet ten goede.
Prasado - takje
Start to vegan!
Denk je aan een meer veganistische levensstijl? Goed idee! We helpen je graag op plantaardige weg met een vegan startpakket op jouw maat en naar jouw smaak. Neem contact met ons op.

Vegan webshop Prasado is jouw gids!

Plantaardig eten en leven is gevarieerder en makkelijker dan je denkt. Je hebt alleen, zoals met zoveel zaken in het leven, de juiste tools en producten nodig. Die vind je bij Prasado allemaal onder één online dak, van food tot non-food. Lekker makkelijk!

En een gids die je – in het prille begin – de weg wijst. Want welke reden er voor jou ook is om (meer) vegan te eten, ik ben jouw grootste supporter. Als ervaringsdeskundige zet ik je op de vegan rails en voor je het weet is je plantaardige levensstijl een vaste gewoonte, alsof ze er altijd geweest is.

Heb je vragen of advies nodig tijdens je zoektocht in mijn vegan webshop?
Neem dan gerust contact op.

Ons
vegantastisch
nieuws

Prasado - takje
Prasado logo zonder tekst

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwtjes

Selecteer je subcategorie
Kies je merk
Filter op allergenen
Prijs
079