Ingrediënten

Ingrediënten:

  • 1 portie noodles van bruine rijst, pompoen en gember
  • 1 wortel
  • 2 bosuitjes
  • 1 rode ui
  • 1 el sesamolie
  • 25 g taugé

Voor de saus:

  • 1 el shiro miso
  • 1 el cashew pasta
  • 2 el tamari

Noodles met wortel en romige miso saus

Medium

45

Aantal personen: 2

Bereiding

Kook de noedels van bruine rijst, pompoen en gember volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de wortel fijn. Snijd de rode ui in kleine stukjes, evenals de bosuitjes. Doe een el sesamolie in een koekenpan en bak de ui glazig. Voeg de geraspte wortel toe en bak zo’n 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg de bosuitjes toe en bak nogmaals 2 minuten. Voeg de taugé toe en roer een minuut door.

Meng ondertussen de ingrediënten voor de saus. Als je de saus te dik vindt, kun je het beste een aantal eetlepels sesamolie toevoegen. Spoel de noedels na het koken af met koud water. Leg de noedels op een bord, gevolgd door het groentemengsel en de saus. Garneer eventueel met sesamzaad.

Wat anderen vinden

Deel dit recept

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zin in een ander recept?

Ons
vegantastisch
nieuws

Prasado - takje
Prasado logo zonder tekst

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de aanbiedingen en nieuwtjes

Selecteer je subcategorie
Kies je merk
Filter op allergenen
Prijs
079